Brandstofalarmsysteem

De Mobifox Brandstofalarmsysteem is een doeltreffende manier om brandstofdiefstal tegen te gaan. Het systeem detecteert, registreert en signaleert het gebruik van de tank en de mogelijke brandstofdiefstal.

Optioneel is het mogelijk om een email, SMS, of telefoonoproep te ontvangen bij een alarm. Het systeem is beveiligd tegen sabotage zoals, uitschakelen stroom, doorknippen bekabeling en demontage deksel.

Leverancier: Mobifox

Bij Mobifox kiest u voor betrouwbare technologie voor een betaalbare prijs. De Mobifox is een volledig eigen product met eigen hardware en software-ontwikkeling. Diensten zijn modulair uitbreidbaar zodat er voor iedere ondernemer een geschikte oplossing gerealiseerd kan worden. Hierbij valt te denken aan GPRS communicatie en cloud-oplossingen. Mobifox biedt tevens een complete dienstverlening.

Hoe werkt het?

Het Mobifox Brandstofalarmsysteem TijdZone© registreert en controleert elke minuut het vulniveau door middel van een vlottersensor in de tank. De gebruiker kan een bewakingstijd instellen waarbinnen het vulniveau in de tank niet mag zakken. Buiten de bewakingstijd kan er gewoon getankt worden.

Laagdrempelig

De Mobifox oplossing onderscheidt zich door zijn laagdrempeligheid. De hardware kan zelfstandig- of door een erkend installatiebedrijf worden geïnstalleerd.
Meer informatie: www.mobifox.nl.

Meld u gratis aan voor Boval Profijt!

Klanten van Boval kunnen zich gratis aanmelden voor Boval Profijt.
Nadat u bent ingelogd kunt u profiteren van interessante inkoopvoordelen.


Inloggen

E-mailadres

Wachtwoord

Registreren

Als lid van Boval kunt u zich hieronder registreren voor Boval Profijt.

Registreren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.