AED

Bent u goed voorbereid bij een hartaanval?

AEDSign-300x300Niemand hoopt te maken te krijgen met het onwel worden van familie, een bezoeker of medewerker op zijn bedrijf. Toch is het van belang om goed voorbereid te zijn. Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is niet het eerste waar een ondernemer aan denkt, maar de cijfers maken duidelijk dat dit wel het verschil maakt tussen overleven of overlijden. Voor de groeiende groep ondernemers die zich hier bewust van is, is er een collectieve inkoop gestart. Hiermee koopt u tegen een zeer scherpe prijs een zeer goede AED in (Philips Heartstart HS-1 AED).

De cijfers

In Nederland overlijden per jaar ruim 16.000 mensen door een hartstilstand. Slechts 10% overleeft een hartstilstand zonder het gebruik van de AED. Dit komt omdat de defibrillatieschok vaak te laat komt. Bij een defibrillatieschok na 6 minuten is de overlevingskans 25% en na 12 minuten is de overlevingskans nihil.klok-300x225

De Nederlandse norm voor de aanrijtijd van een ambulance is ongelukkigerwijs 13 minuten. Snelle reanimatie (beademen en hartmassage binnen 3 minuten) in combinatie met het gebruik van een eigen AED, zorgt voor een overlevingspercentage van 90%! Juist omdat de ambulance vaak te laat is, helemaal in buitengebied, is het zo belangrijk om een eigen AED te hebben. Hiermee vergroot je de kans aanzienlijk om familie en bezoekers op tijd te helpen.

.

Iedereen kan omgaan met een AED

Wie denkt: ‘Ik heb geen idee hoe een AED werkt! Ik kan toch niemand helpen daarmee’, die heeft het mis. De AED van Philips werkt volledig automatisch. Wie het apparaat bedient hoeft enkel te luisteren naar wat hij/zij moet doen en het apparaat helpt deze persoon door het proces heen. Het gebruik van de AED is daarmee zó duidelijk en gemakkelijk, dat ook een ongetraind persoon ermee om kan gaan.
Philips AED Heartstart HS-1 M5066A NL


Collectieve inkoop

Boval Profijt heeft met de leveranciers van AED’s om tafel gezeten om te komen tot een goed en voordelig aanbod die geschikt is voor MKB-bedrijven.

Bij het product vergelijk is er gelet op de volgende eigenschappen:

Betrouwbaarheid
Als een AED nodig is moet hij het doen. Apparatuur moet zich daarom zelf kunnen testen. Bij voorkeur gebeurt dit iedere dag op meerdere aspecten.

Gebruiksvriendelijkheid
Ongetrainde mensen moeten met een apparaat kunnen werken. Volautomatische AED’s scoorden hierop een stuk beter.

Medische kwaliteit
Te grote energieschokken kunnen zorgen voor schade, de apparatuur moet dus efficiënt de schokken toedienen. Ook moet het systeem snel kunnen analyseren of er een schok gegeven moet worden, zodat de reanimatie weer snel verder kan gaan.

Betaalbaarheid
Een AED moet binnen het budget van veel ondernemers passen. Hiermee bereiken we dat de AED´s in ieders budget passen.

 


Prijzen zijn alleen zichtbaar voor ingelogde bezoekers.

Meld u gratis aan voor Boval Profijt!

Klanten van Boval kunnen zich gratis aanmelden voor Boval Profijt.
Nadat u bent ingelogd kunt u profiteren van interessante inkoopvoordelen.Inloggen

E-mailadres

Wachtwoord

Registreren

Als lid van Boval kunt u zich hieronder registreren voor Boval Profijt.

Registreren.