Zonnepanelen

VBPLaatjeVraagbundeling zonnepanelen

Als deelnemer van Boval Profijt wordt u volledig ontzorgt bij de aanschaf van uw zon-pv installatie. U kunt kosteloos meedoen met vraagbundeling zonnepanelen – een project van LTO Energie. Hiermee koopt u met een groep uw systeem in. Zo krijgt u de beste prijs en voorwaarden. Inmiddels zijn er al vele honderden ondernemers geholpen met de aankoop van hun installatie. Met een uitstekend financieel resultaat.

Gezamenlijk inkopen

Waarom zou u voor vraagbundeling zonnepanelen kiezen? Uiteraard voor de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Maar alleen een goede prijs is niet voldoende.

Een PV-systeem schaft u aan voor minimaal 25 jaar. Daarom is de opbrengst die daadwerkelijk wordt gerealiseerd met het PV-systeem uiteindelijk van groter belang dan de investering. Er wordt weliswaar erg op prijs geconcurreerd, maar wordt daarmee niet vaak ingeboet op kwaliteit? En hoe zit het met de garantiebepalingen? Is een leverancier in staat om de beloofde garanties ook na 10 of 20 jaar na te komen indien nodig? Zijn de onderdelen van de installatie herverzekerd door leveranciers als ondervanging van een mogelijk faillissement?zonnepanelen_agrarisch

Een goede aankoop

Het aanschaffen van een PV-systeem dat is afgestemd op uw gebruiksprofiel is dus géén gemakkelijke puzzel. Tel daarbij op dat kwaliteit en opbrengst belangrijker zijn op uw rendement dan het investeringsbedrag. Dit alles maakt het niet eenvoudig om de juiste keuze te maken. Vraagbundeling Zonnepanelen kan u hierin adviseren en probeert met het Vraagbundelingsprogramma kwaliteit te waarborgen en afspraken over garanties en opbrengsten dermate goed vast te leggen dat u gewoon verzekert bent van een goede aankoop!


 

Terugverdientijd

Zonnepanelen zijn vaak een erg interessante investering. De terugverdientijd ligt vaak tussen de 6 en 8 jaar. Factoren die de terugverdientijd bepalen zijn:

  • De hellingshoek van uw dak
  • De oriëntatie van uw dak t.o.v. het zuiden
  • Uw energieverbruik en mogelijkheid salderen
  • De stroomprijs. Deze is momenteel relatief laag, want het merendeel bestaat uit energiebelasting.
  • Subsidies zoals SDE (grootverbruikers)
  • Uw investeringen en winst (in verband met aftrekmogelijkheden)
  • De hoogte van uw investering

Optioneel: adviesrapportage

Vaak is het goed mogelijk om zelf een goede inschatting te maken van het rendement. Komt u er zelf niet uit? Dan bieden we de mogelijkheid om een rendementsberekening te laten maken. Deze wordt uitgevoerd door Flynth/ MKB Adviseurs.
Kosten: € 100,- kleinzakelijk of € 200 grootzakelijk.
Een uitgebreid advies met een bezoek aan huis van de adviseur is mogelijk voor een meerprijs van  € 300,-. (exclusief btw).

AlbertKosdiReferenties

Inmiddels heeft Vraagbundeling Zonnepanelen al meer dan 750 ondernemers ondersteunt met hun aanschaf.
Dit zeggen andere ondernemers over Vraagbundeling Zonnepanelen.

 

Meld u gratis aan voor Boval Profijt!

Klanten van Boval kunnen zich gratis aanmelden voor Boval Profijt.
Nadat u bent ingelogd kunt u profiteren van interessante inkoopvoordelen.


Inloggen

E-mailadres

Wachtwoord

Registreren

Als lid van Boval kunt u zich hieronder registreren voor Boval Profijt.

Registreren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.