Boval-klanten voordeliger uit door samenwerking Telfort Zakelijk

Boval-klanten kunnen vanaf 1 januari 2018 voordelig mobiel bellen met Telfort Zakelijk. Boval Profijt heeft stevig onderhandeld en heeft scherpe tarieven en voorwaarden weten te realiseren voor mobiel bellen en internetten. Hiermee profiteert u als lid van Boval Profijt van veel voordeel en uitstekende kwaliteit op mobiele telefonie! 

Naar aanleiding van de ontwikkeling op de telefoniemarkt, zag Boval Profijt aanleiding om diverse partijen onder de loep te nemen door middel van een uitgebreid selectieproces. Hierbij is goed gekeken naar de wensen van Boval-klanten. Telfort Zakelijk kwam als beste uit de bus als het gaat om de combinatie prijs, kwaliteit, service en gemak.

Telfort Zakelijk
Telfort Zakelijk is het zusterbedrijf van Telfort en richt zich op de (klein) zakelijke beller. Het verschil is dat Telfort Zakelijk persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Klanten die de helpdesk bellen krijgen snel iemand te spreken. Telfort Zakelijk maakt gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN.

ProfitotelefonieKorting
Boval Profijt is ervan overtuigd dat er een zeer scherp aanbod ligt. Telfort Zakelijk heeft al scherpe tarieven en voor klanten van Boval zijn deze tarieven nog scherper. Zo kunnen klanten voor € 14,50 onbeperkt bellen en hebben zij 6 GB Mobiele data.

Ga naar de speciale webpagina van Telfort

(Als deelnemer van Boval Profijt maakt u gebruik van het speciale aanbod van het Profito Collectief.)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.